contact

Transport Repiński

Telefoon: +48 58 680 08 20
fax: +48 58 680 08 21
e-mail: transport@repinski.pl

Over het bedrijf

Wij zijn een professioneel transportbedrijf. We hebben jaren ervaring in het vervoer van diverse soorten goederen. Wij bieden onze klanten binnenlands en buitenlands vervoer. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Kościerzyna, 50 km van de stad van Gdansk.

Onze filosofie is gebaseerd op de volgende waarden: professionaliteit, kwaliteit, nauwgezetheid en veiligheid. Dat zijn de sterke punten van ons bedrijf en komen naar voren met het uitvoeren van onze orders.

Hoge kwaliteit en professionaliteit betekenen voor ons heel hoge inzet, meer dan gemiddelde hoeveelheid inspanning, tijd en aandacht om zo goed mogelijk te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Dat is ook de reden waarom we blijven investeren in de ontwikkeling van de competenties van onze medewerkers en de beste apparatuur.

Wij weten hoe belangrijk nauwgezetheiden veiligheid is, daarom proberen wij de meest nauwkeurige tijd en bestemming te bepalen en rekening houden met alle mogelijke problemen op de weg.Daarnaast hebben we geinvesteerd in moderne apparatuur om in contact te blijven met chauffeurs en voor monitoring via satelliet-navigatiesysteem van lading en goederenvervoer.